Camperplaats boeking

Leuk dat je bij ons wil komen staan met de camper! Je bent van harte welkom.

Selecteer in onderstaande kalender eerst de gewenste datum van aankomst en klik daarna op de geplande datum van vertrek om te boeken. Het maximum aantal personen per camper is 6. Als je met een grotere groep wil kamperen op Fort Everdingen of wilt annuleren, dan verzoeken we om contact op te nemen met de fortwachter op telefoonnummer: 0347-769005 of via mailto: info@duitslauret.com.
In de kalender staat onder iedere datum het aantal plaatsen dat nog vrij is. 
Een camperplaats bedraagt per nacht € 15,- voor 2 personen (exclusief toeristenbelasting). Voor iedere persoon extra wordt € 4,- gerekend (exclusief toeristenbelasting). 
Op het terrein zijn er douches en toiletten, indien u gebruik wilt maken van ons sanitair, rekenen wij € 2,50 extra. Ook is er een sanizuil voor vuil water lozing. Elektra is aanwezig bij de daarvoor aangewezen kampeerplekken, indien u gebruik wilt maken van elektra, rekenen wij € 2,50 extra.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.
De check-in tijd is van 14.00 tot 18.00 uur. De check-uit tijd is tot 14.00 uur. Het grote toegangshek gaat in de winter om 21.30 uur op slot. In de ochtend gaat deze om 7.00 uur weer open. Het kleine hek is altijd open en alleen toegankelijk te voet of met de fiets. Mocht je op een ander tijdstip willen aankomen of vertrekken, dan kan je dit overleggen met de fortwachter. Je kunt je overnachting(-en) van 8.00 tot 16.00 uur afrekenen bij de receptie of het proeflokaal.
Het proeflokaal is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag tot 18.00 uur. In het proeflokaal is geen maaltijd mogelijk (wel kleine hapjes). Bij Winkel & Zo in Everdingen kun je inkopen doen voor ontbijt/ lunch. Caatje aan de Lek is het dichtstbijzijnde restaurant.

 

Maak account
Log uit
Mijn profiel bewerken
Reserveringsgeschiedenis
Subscribed items
Registreren
close
Profiel
close
Reserveringsgeschiedenis
close
ID Boekingsdatum Kalender Status
Mijn reserveringsdetails
close
Boekingsdetails
Selecteer Dienst
Je Dienst gegevens
We hebben een verificatiecode naar het volgende adres gestuurd. Voer een verificatiecode in.