Camperplaats boeking

Leuk dat je bij ons wil komen staan met de camper! Je bent van harte welkom.

Selecteer in onderstaande kalender eerst de gewenste datum van aankomst en klik daarna op de geplande datum van vertrek om te boeken. Het maximum aantal personen per camper is 6. Als je met een grotere groep wil kamperen op Fort Everdingen of wilt annuleren, dan verzoeken we om contact op te nemen met de fortwachter op telefoonnummer: 0347-769005 of via mailto: info@duitslauret.com.
In de kalender staat onder iedere datum het aantal plaatsen dat nog vrij is. Als het vol is, kan je de campingbeheerder bellen om te vragen of er een plekje beschikbaar is zonder elektriciteit.
Een camperplaats bedraagt per nacht € 15,- voor 2 personen. Voor iedere persoon extra wordt € 4,- gerekend. 
Op het terrein zijn er douches en toiletten. Ook is er een sanizuil voor vuil water lozing. Elektra is aanwezig bij de daarvoor aangewezen kampeerplekken.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.
De check-in tijd is van 14.00 tot 18.00 uur. De check-uit tijd is tot 14.00 uur. Het grote toegangshek gaat in de winter om 21.30 uur op slot. In de ochtend gaat deze om 7.00 uur weer open. Het kleine hek is altijd open en alleen toegankelijk te voet of met de fiets. Mocht je op een ander tijdstip willen aankomen of vertrekken, dan kan je dit overleggen met de fortwachter. Je kunt je overnachting(-en) van 8.00 tot 16.00 uur afrekenen bij de receptie of het proeflokaal.
Het proeflokaal is geopend op vrijdag, zaterdag en zondag tot 18.00 uur. In het proeflokaal is geen maaltijd mogelijk (wel kleine hapjes). Bij Winkel & Zo in Everdingen kun je inkopen doen voor ontbijt/ lunch. Caatje aan de Lek is het dichtstbijzijnde restaurant.

Sign up
close
Profile
close
Booking history
close
ID Booking Date Calendar Status
My booking details
close
Booking details
Your personal details do not displayed on this page.
Please select Service
Your Service details